Downloads

NOTULEN LEDENVERGADERING 2018

pdf_button Ziezavo 14 juni 2018

 

 

INSCHRIJFFORMULIEREN

Hieronder kun je de formulieren vinden waarmee je of een nieuw team inschrijft of een nieuwe speler inschrijft:

word_icon Inschrijfformulier Teams
word_icon Inschrijfformulier Spelers

BELANGRIJK: Alleen volledig ingevulde formulieren, vergezeld van een pasfoto en een kopie van een geldig legitimatiebewijs worden in behandeling genomen.

MUTATIEFORMULIER

Het komt wel eens voor dat een speler van team wilt wisselen. Dit mag, maar wij willen hierover vooraf worden geinformeerd! Vul dus even netjes het onderstaande formulier in en je kunt binnen no-time bij je nieuwe team spelen.

pdf_button Mutatieformulier

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Geen enkele vereniging kan zonder regels. Alle leden moeten weten wat zij wel en wat zij niet mogen, maar in het huishoudelijk reglement staan ook de taken van het bestuur en de individuele bestuursleden beschreven.

Het eerste huishoudelijk reglement is in de ledenvergadering van 28 april 2010 aan de aanwezigen voorgelegd. Het gehele reglement is besproken en uiteindelijk, na enige toelichting en aanpassingen, aangenomen. In de ledenvergadering 2011 is het huishoudelijk reglement gewijzigd.

Ieder teamlid wordt geacht dit reglement door te nemen en bekend te zijn met de inhoud. Het bestuur zal dit reglement naleven bij het nemen van beslissingen.

pdf_button Huishoudelijk Reglement van 28 april 2010
pdf_button Huishoudelijk Reglement van 27 april 2011

OVERIGE INFORMATIE

Hier staan diverse formulieren/handleidingen en overige documenten die te maken hebben met zaalvoetbal in zijn algemeen of onze vereniging in het bijzonder.

pdf_button Handleiding Scheidsrechters (spelregels)
pdf_button Hoe voorkom je blessures?

SCHEIDSRECHTERSCURSUS AUGUSTUS 2017

pdf_button 41 PPT SPW_zaalvoetbal_augustus_2017