Johan Dooge match winnaar bij Airpack

zaalvoetbal 26 nov 1 Johan Dooge was de match winnaar met zijn ploeg Airpack tegen IJtama.

De koplopers in de 1e klasse zaalvoetbalcompetitie ZieZaVo hebben punten verspeeld in het sportcomplex Sportblok in Zierikzee. Stella Boys/’t Centrum ging met 4-8 onderuit tegen Van Oeveren/WIK en IJtama speelde gelijk tegen Airpack.  Johan Dooge van Airpack was de match winnaar nadat hij in de laatste twee minuten speeltijd zijn ploeg op een fraaie 3-3 bracht. Airpack stond in de eerste helft met 2-1 voor maar zag IJtama twee fraaie goals maken in de tweede helft. Dooge was snel en behendig en schoot zijn ploeg van uit de rechterhoek naar een verdiende punt. zaalvoetbal 26 nov 3 Airpack verdedigde uitstekend tegen de geroutineerde spelers van IJtama.

In het doelpunten rijke duel tussen Stella Boys/’t Centrum en Van Oeveren/WIK was het Stella Boys speler Janson die de score opende in de tiende minuut. Nog geen drie minuten later was het Mike de Voogd die de gelijkmaker maakte maar Robbie van Welt bracht Stella Boys weer op 2-1 voorsprong. In de tweede helft vielen de doelpunten in meervoud waar uiteindelijk in de laatste vijf minuten met doelpunten van Mike Voogd, Robin en Mark Provoost en Rik Bevelander met 4-8 de volle winst bracht bij Van Oeveren/WIK. De Strandlopers/Ginsterveld profiteerde in Westerschouwen nog het meeste met de krappe winst op Motorenboys met 3-2 en klimt naar de tweede plaats in het klassement. Vivars won van FC Hanse Staalbouw met 8-5. zaalvoetbal  26 nov 4 Het duel tussen Stella Boys en Van Oeveren/WIK was een mooie partij zaalvoetbal in de 1e klasse.

 

2e klasse Deco Home Zierikzee blijft koploper met een 6-1 overwinning op De Vlinder. Faxe verraste met een 3-2 overwinning op FC Kerkwerve/Oliegeultje en De Strandlopers/Ginsterveld 2 won overtuigend met 11-2 van Fiets Outlet Zeeland. Via Adviseur  won met 12-4 van Spuiterij Elfrink.