Julius Bliek eist favoriete rol op bij De Strandlopers/Ginsterveld

zaal 6 19 nov       zaal 1 19 nov

Keeper Leander Rouw in vorm.         Stella Boys in de verdediging gedrukt.

 

De Strandlopers/Ginsterveld toonde op de laatste speelavond in de 1e klasse zaalvoetbalcompetitie ZieZaVo de kracht van het team. Stella Boys/’t Centrum liet zich veel te veel in de verdediging drukken en daar profiteerde de spelers uit Haamstede optimaal van. De 6-2 overwinning kwam puur uit de aanvalsdrift met name de speler Julius Bliek (speler van Kloetinge) die opnieuw zijn stempel drukt met drie fraaie goals. Tevens was de keeper van De Strandlopers, Leander Rouw,  in grote vorm. De keeper is na twee jaar weer gestart bij DFS in het tweede team en hiermee toonde hij ook een uitstekende zaalkeeper te zijn. In e volgende wedstrijd kan De Strandlopers ook Michel Maaskant opstellen en daarmee kan het team weleens een serieuze gooi doen naar de kampioenstitel.

IJtama profiteerde van het verlies van Stella Boys en met 9-2 overwinning op FC Hanse Staalbouw is het nu alleen koploper. Vivars won met 7-4 van ASZ en Airpack duwde Motorenboys nog vaster op de laatste plaats met 10-3 overwinning.

2e klasse

Deco Home Zierikzee blijft koploper in de 2e klasse met een 8-1 overwinning op Via Adviseurs. Stella Boys/’t Centrum 2 volgt met een 10-3 winst op Spuiterij Elfrink en de Strandlopers/Ginsterveld 2 boog een 0-2 achterstand om in een 8-5 winst tegen FC Kerkwerve/Oliegeultje. De Vlinder en Faxe delen de punten met een 3-3 einduitslag.