Stella Boys/’t Centrum verkleint achterstand op De Strandloper/Ginsterveld

Kees VerkerkeAlgemeen

zaal 11 4

Airpack zette een goede wedstrijd neer in het Laco-Sportcentrum wat zelfs tot 2-1 voorsprong leidde. Na de gemiste strafschop van Airpack maakte Stella Boys de 2-2 en in de tweede helf liet Airpack de zaalvoetballers van Stella Boys teveel in de kansrijke schotpogingen.

In de 1e klasse zaalvoetbal competitie ZieZaVo  Stella Boys/’t Centrum twee punten ingelopen op de koploper Strandloper/Ginsterveld. Stella Boys lukte het om in een moeizame wedstrijd tegen Airpack een 7-4 oeverwinning uit het duel te slepen terwijl De Strandloper/Ginsterveld een gelijkspel (1-1) tegen Van Oeveren/WIK speelde. En daar had De Strandloper/Ginsterveld nog geluk bij want in de laatste minuut verzilverde Van Oeveren/WIK speler Mike de Voogd de strafschop niet. De Strandloper rest nu nog vijf punten voorsprtong op Stella Boys. Motorenboys is bezig met een goede reeks en won in het Laco-Sportcentrum met 4-2 van FC Hanse Staalbouw. IJtama had een riante voorsprong op ASZ maar de winst bleef met 6-5 net aan de goede kant van de Oosterlanders.

zaal 11 2     zaal 11 1

Airpack toont al een paar weken het nieuwe tenue

Stella Boys/’t Centrum 2 op weg naar promotie 1e klasse

In de 2e klasse heeft Stella Boys/’t Centrum 2 de naaste rivaal, Deco Home Zierikzee, met 5-4 verslagen. Hierdoor staat Stella Boys alleen aan de leiding met vier punten voorsprong op Deco Home Zierikzee. FAXE verspeelde een 3-0 voorsprong in de tweede helft tegen Via Adviseurs dat uiteindelijk won met 4-5. De Strandloper/Ginsterveld 2 won met 4-1 van De Vlinder en FC Kerkwerve/Oliegeultje won met 4-2 van Fiets Outlet Zeeland.

zaal 11 5

zaal 11 7   zaal 11 6

Stella Boys was in de eerste helft de betere ploeg maar Deco Home Zierikzee kwam terug in de tweede helft. De opmars was te laat en de strafschop die Deco Home Zierikzee vanaf zes meter maakte in de laatste minuut verzachtte het leed met de eindstand 4-5.