Stella Boys/’t Centrum behoudt aansluiting met koplopers

Kees VerkerkeAlgemeen

FC Hanse Staalbouw (groen shirt) won met 5-2 van De Strandloper/Ginsterveld

In de eerste klasse van de zaalvoetbalcompetitie ZieZaVo zorgde Stella Boys/’t Centrum speler Kyle van Tiggelhoven met een doelpunt in de laatste minuut tegen Van Oeveren/ZSC’62 (3-2) voor aansluiting bij de twee koplopers. LT de Haven en De Strandloper/Ginsterveld maakte geen fouten tegen respectievelijk Deco Home Zierikzee (6-2) en FC Kerkwerve/Oliegeultje (5-4).

In de tweede klasse A toonde FC Hanse Staalbouw zich weer oppermachtig met een 5-2 overwinning op De Strandloper/Ginsterveld 2. De ploeg uit Nieuwerkerk staat inmiddels met ruime voorsprong op koppositie. DDEZOM steeg naar de tweede plaats met een 8-2 overwinning op Clerx Elektrotechniek. In de 2e klasse B won Stella Boys/’t Centrum 2 met 5-1 van Motorenboys en Vleesboerderij Boot liet met 4-0 Faxe met lege handen staan.

Het was al snel 4-0 voor FC Hanse Staalbouw maar De Strandloper/Ginsterveld wist in de tweede helft de schade te beperken tot 5-2.