Van Klinken Montage pakt in slotfase de winst op Motorenboys

09/11/2017

Van Klinken Montage (zwarte shirt) kon pas in de slotfase van de tweede helft het verschil maken met Motorenboys nadat het lang 1-1 bleef.

In de zaalvoetbalcompetitie ZieZaVo liet Stella Boys/’t Centrum even haar tanden zien met een openingstreffer maar koploper in de 1e klasse LT de Haven zette al snel de tegentreffer om in een winst van 1-4. Een mooi duel tussen De Strandloper/Ginsterveld en Van Oeveren/ZSC’62 eindigde in het voordeel van De Strandloper met 7-5. De 6-5 overwinning van Deco Home Zierikzee op FC Kerkwerve/Oliegeultje brengt de ploeg weer in aansluiting met de Kerkwervenaren die de voorlaatste plaats innemen.

In de 2e klasse A blijft koploper FC Hanse Staalbouw veel te sterk voor zijn tegenstanders. DDEZOM had het nakijken met 13-1. ASZ speelde twee duels in het Sportblok en verzamelde zes winstpunten tegen Fiets Outlet Zeeland (10-1) en Clerx Elektrotechniek (9-0). Hiermee klimt de ploeg naar de tweede plaats. De Strandloper/Ginsterveld 2 heeft aansluiting gevonden bij de beste drie met een 10-8 overwinning op Fiets Outlet Zeeland. In de 2e klasse B blijft Van Klinken Montage de koppositie houden door een 2-5 overwinning op Motorenboys. En Stella Boys/’t Centrum volgt met een 7-2 winst op Faxe.

  

Koploper Van Klinken Montage in de 2e klasse B kwam maar niet tot scoren tegen Motorenboys. Uiteindelijk in de 10e minuut van de tweede helft kwam het verlossende schot op 2-1. Daarna was de ban gebroken ondanks het goede verzet van Motorenboys maar uiteindelijk was het bij eindsignaal 5-2.