Aandachtspuntjes

De eerste speelavond zit erop, het is voor iedereen even wennen. Niet alleen voor de bestuursleden en de scheidsrechters maar ook voor de spelers en natuurlijk ook het publiek. De kleedkamers zijn gevonden en ook hebben we uitgevonden hoe de tijdwaarneming werkt

We willen jullie op een aantal punten wijzen.

Alleen de spelers die op dat moment moeten voetballen mogen in de zaal komen, alle overige leden en aanwezig publiek moet plaatsnemen op de tribune boven of kunnen plaatsnemen in de kantine op de begane grond. Spelers die zich om moeten kleden zijn toegestaan in de kleedkamers, alle overige aanwezigen mogen zich niet begeven in of rondom de kleedkamers. De scheidsrechters hebben hun eigen kleedkamers.

Neem al je waardevolle spullen in je tas mee de zaal in, er is geen toezicht op de kleedkamers! Dit is je eigen verantwoording, ZieZaVo en Laco zijn niet aansprakelijk voor spullen die je kwijt bent! Geef eventuele “dieven” geen gelegenheid!

Aanmelden van nieuwe spelers gaat vanaf heden alleen nog via de e-mail van de ledenadministratie ( leden@ziezavo.nl ) en uitsluitend via de teamleiders! De aanmeldformulieren zijn te vinden op de website, stuur deze digitaal samen met een recente pasfoto en een kopie van je identiteitsbewijs in. Alleen complete aanmeldingen worden in behandeling genomen. Aanmeldingen die compleet vóór het weekend zijn gemaild zijn de woensdag daarna speelgerechtigd. Niet op tijd is niet meespelen!

We hopen dat iedereen snel zijn weg gaat vinden in Sportboulevard Sportblok en rekenen op een sportief en gezellig seizoen!