ASZ en Deco Home Zierikzee in evenwicht

Kees VerkerkeAlgemeen

zaal 9 mart 2016

ASZ en Deco Home Zierikzee was een mooie pot zaalvoetbal in Sportblok

De Strandloper/Ginsterveld is met de 11-1 overwinning op het Stella Boys/’t Centrum 2 weer een stap dichterbij de kampioenstitel zaalvoetbal ZieZaVo. In Sportblok was het prijsschieten voor de ploeg uit de Westhoek. Van Oeveren/WIK had slechts één helft tegenstand van Vivars.nl. In de tweede helft was Van Oeveren/WIK duidelijk een maatje te groot met een forse 6-2 overwinning. Het duel van de avond was wel ASZ tegen Deco Home Zierikzee. De beide ploegen scoorde er lustig op los met het wisselen van de voorsprong. De 7-7 eindstand zorgde voor geen winnaar maar wel een leuke pot zaalvoetbal op. IJtama had te veel geblesseerde spelers en gaf de overwinning (0-5) cadeau aan Stella Boys/’t Centrum.

FC Kerkwerve/Oliegeultje is nog één duel verwijderd van de promotie en kampioenstitel 2e klasse.  Ze rekende met 3-1 af tegen Spuiterij Elfrink en de naaste concurrent De Strandloper/Ginsterveld 2 speelde 2-2 tegen Via Adviseurs nadat met nog drie minuten spelen eerst Via Adviseur de 1-2 scoorde en De Strandloper direct weer de gelijkmaker achter de keeper van Via Adviseurs schopte.