De Strandloper/Ginsterveld nog één wedstrijd verwijderd van de kampioenstitel

Kees VerkerkeAlgemeen

zaal 1

Van Oeveren speler Derzhavets mist op een haar na een doelpunt tegen de Strandloper/Ginsterveld.

In de 1e klasse zaalvoetbalcompetitie ZieZaVo is De Strandloper/Ginsterveld nog één wedstrijd verwijderd van de kampioenstitel. In Sportblok wonnen de mannen uit de Westhoek met 5-3 van Van Oeveren/ZSC’62. Even was het nog spannend nadat Van Oeveren speler Mark Provoost de stand op 3-3 bracht maar in de laatste vijf minuten was het Don van Vliet en Delano Westerink die de winst bracht. Met nog drie wedstrijden te spelen en een voorsprong van negen punten op de nummer twee, Deco Home Zierikzee, is de titel op woensdag 8 maart binnen handbereik. Dan spelen de beide teams om 19.55 uur tegen elkaar. Stella Boys/’t Centrum 2 gaat degraderen nadat ook tegen Deco Home Zierikzee met 1-3 werd verloren. In de 2e klasse is ook de promotie niet ver meer verwijderd van HQ Autoservice/Haven van Renesse dat won met 8-2 van Fiets Outlet Zeeland. Motorenboys bouwde pas in de tweede helft een monsterscore op tegen Vleesboerderij Boot met 10-2 en DDEZOM won verrassend met 6-2 van FAXE