Deco Home Zierikzee mist aansluiting met koploper in de 1e klasse

Kees VerkerkeAlgemeen

zaal 1 feb 2

In de zaalvoetbalcompetitie ZieZaVo heeft Deco Home Zierikzee verzuimt voor aansluiting met de koploper in de 1e klasse, De Strandloper/Ginsterveld, te maken. Het verloor met 4-5 van FC Kerkwerve/Oliegeultje in een spannend slot. Deco Home Zierikzee kwam op voorsprong door een strafschop maar daarna liepen ze de hele eerste helft achter de feiten aan met een wissel stand van 1-4. Pas in de slotfase van de wedstrijd werd het nog spannend toen Deco Home Zierikzee nog terug kwam tot 4-5. ASZ keek ruime tijd tegen een achterstand aan tegen Stella Boys/’t Centrum 2 maar in de laatste vijf minuten scoorden ze het winnende doelpunt met 5-4. In de 2e klasse won Motorenboys met 6-3 van FAXE. Het team van DDEZOM won met 6-1 van Spuiterij Elferink maar na afloop bleek een niet geregistreerde speler mee te doen bij DDEZOM waardoor de wedstrijd winst reglementair alsnog naar Spuiterij Elfrink ging.