Deco Home Zierikzee verrast ook Van Oeveren/ZSC’62

Kees VerkerkeAlgemeen

zaal 26 okt 3

Deco Home Zierikzee (donkere shirts) zette de wedstrijd op zijn kop in de laatste minuten.

In de 1e klasse zaalvoetbalcompetitie ZieZaVo toonde Deco Home Zierikzee opnieuw haar kracht door verrassend Van Oeveren/ZSC’62 met 5-4 te verslaan. De teams waren aan elkaar gewaagd met een stand van 4-4 bij de nog resterende vier minuten speeltijd. Maar het was Deco Home Zierikzee speler Bas Bosschaart die keeper Ramon Bodbijl in de laatste drie minuten op het verkeerde been zette. De Strandloper/Ginsterveld kreeg de punten reglementair cadeau omdat Vivars.nl onvoldoende spelers kon opstellen (5-0). Stella Boys/’t Centrum 1 won met 8-3 van hun clubgenoten Stella Boys/’t Centrum 2.

In de 2e klasse verloor koploper FC Hanse Staalbouw verrassend met 6-0 van Fiets Outlet Zeeland. Daar maakte HQ Autoservice/Haven van Renesse dankbaar gebruik van door maar nipt met 2-1 van Motorenboys te winnen. Hiermee heeft de ploeg uit Renesse weer aansluiting met de koploper. Motorenboys zette wel een goede wedstrijd neer gezien ze een dubbele wedstrijd speelde die avond met als tegenstander Fiets Outlet Zeeland (2-2). Vleesboerderij Boot won van Spuiterij Elfrink met 6-2 en De Strandloper/Ginsterveld 2 won overtuigend met 5-2 van DDEZOM.

zaal 26 okt 6

Motorenboys (groene shirts) bleef tot de laatste minuut strijden voor een gelijkspel. HQ Autoservice/Haven van Renesse won uiteindelijk met 2-1.