Delano Westerink vloert Stella Boys/’t Centrum in de laatste seconden

Kees VerkerkeAlgemeen

zaal 2 nov 1

Stella Boys/’t Centrum (rode shirt) liet de winst in de laatste seconden ontsnappen tegen de Strandloper/Ginsterveld.

Delano Westerink eiste in de zaalvoetbalcompetitie ZieZaVo een hoofdrol op tijdens het duel tussen De Strandloper/Ginsterveld en Stella Boys/’t Centrum. De speler uit de Westhoek zorgde voor een nipte overwinning voor zijn ploeg om in de laatste vijf seconden het winnende doelpunt te maken voor De Strandloper/Ginsterveld. De 3-2 overwinning lag helemaal niet voor de hand want Stella Boys Speler Dennis Dekker was halverwege de tweede helft de scorende speler met 1-2 voorsprong. De Strandloper kwam er niet aan de pas maar de laatste drie minuten was Delano Westerink, nadat hij ook de eerste goal al had gemaakt, die vleugels kreeg en de tweede en derde treffer voor zijn rekening nam. Bij  het duel Van Oeveren/ZSC’62 tegen FC Kerkwerve/Oliegeultje waren voor de ploeg de druiven wel erg zuur. na lang 4-3 voor te hebben gestaan was het Rody Vermuë die in de laatste seconden Van Oeveren-keeper Ramon Bodbijl verraste en de 4-4 op het scorebord bracht. Deco Home Zierikzee won met 7-5 van ASZ en klimt daarmee naar de derde plaats in de eerste klasse.

zaal  3 dec 1   zaal 2 nov 2

Delano Westerink scoorde drie keer en Dennis Dekker zette Stella Boys op voorsprong maar zag zijn ploeg in de laatste seconden verliezen.

FC Hanse Staalbouw blijft koploper in de tweede klasse

In de tweede klasse kroop de nummer twee HQ Autoservice/Haven van Renesse door het oog van de naald. Met een achterstand van 3-1 op De Strandloper/Ginsterveld 2 leek een nederlaag onafwendbaar. Maar de veerkracht van de ploeg uit Renesse bleek sterk door in de laatste fase van de wedstrijd alsnog een 4-3 winst er uit te slepen. De koploper FC Hanse Staalbouw had geen moeite met FAXE: 5-2 en Vleesboerderij Boot won met een schrale 1-0 van DDEZOM.