Dennis Dekker maakt het De Strandlopers moeilijk

Kees VerkerkeAlgemeen

zaal 13 jan 2016 5

Kevin Veerhoek (blauw shirt) zorgde in de tweede helft voor de aansluiting.

De koploper De Strandlopers/Ginsterveld in de 1e klasse zaalvoetbal competitie ZieZaVo won het duel tegen Stella Boys/’t Centrum maar nipt met de winnende goal van Delano Westerink. De 5-4 overwinning was niet vanzelfsprekend voor de ploeg uit de Westhoek. Stella Boys speler Dennis Dekker pijnigde de ploeg in de eerste helft met drie fraaie goals waar alleen Delano Westerink nog voor de 3-1 zorgde voor dat de ploegen van speelhelft wisselde. Het was Kevin Veerhoek die bij de start van de tweede helft voor de aansluiting zorgde met 3-2. Halverwege de tweede helft was het Don van Vliet die de 3-3 scoorde en zelfs zijn ploeg op een 3-4 voorsprong bracht. Stella Boys maakte het toch nog even spannend met diercte een antwoord van Jorick de Vries die de ploegen weer op gelijke hoogte bracht. Met nog vier minuten op de speelklok was het opnieuw Delano Westerink die uiteindelijk de winnende goal scoorde. Met een tweede gele kaart van speler Julius Bliek en het gevolg van een vijf minuten straf werd de Strandloper nog met een speler minder onder druk gezet maar Stella Boys profiteerde daar niet van. Van Oeveren/WIK won met 11-2 van ASZ en IJtama kwam makkelijk aan de punten door een reglementaire 5-0 overwinning door afzegging van Viavars.nl. FC Hanse Staalbouw had te weinig spelers en verloor met 0-5 van Stella Boys/’t Cenrtrum 2.

zaal 13 jan 2016 4

Dennis Dekker scoorde een echte hattrick in de eerste helft.

De strandloper/Ginsterveld 2 wint nipt van Motorenboys

Het tweede team van  De Strandloper/Gisterveld blijft met de 4-3 overwinning op Motorenboys de aansluiting houden met de koploper in de tweede klasse FC Kerkwerve/Oliegeultje. Fiets Outlet Zeeland won met 2-0 van FAXE en Spuiterij Elfrink kreeg de punten cadeau van Via Adviseurs met reglementair 5-0 overwinning.