IJtama verliest opnieuw en de Strandloper/Ginsterveld verstevigt de koppositie

Het zit momenteel niet mee met IJtama in de 1e klasse zaalvoetbal competitie ZieZaVo. De tweede nederlaag achter elkaar brengt de ploeg uit Oosterland aan het wankelen. Het was Van Oeveren/WIK die met een 6-4 overwinning IJtama in de problemen brengt. De Strandloper/Ginsterveld profiteerde met een moeizame winst van 10-6 tegen Vivars. De vier doelpunten verschil kwam pas in de laatste vijf minuten tot stand nadat Vivars lang de stand gelijk kon houden. De ploeg uit Westerschouwen staat inmiddels vier punten los van IJtama en Stella Boys/’t Centrum die een wedstrijd minder heeft gespeeld. Stella Boys had geen enkele moeite met Motorenboys: 9-1, ASZ verloor verrassend van Airpack met 4-7.

In de 2e klasse won koploper Deco Home Zierikzee simpel met 10-3 van Fiets Outlet Zeeland. Stella Boys/’t Centrum 2 blijft volgen met een 12-3 overwinning op De Vlinder. FC Kerkwerve/Oliegeultje won met 9-4 van Spuiterij Elfrink en De Strandloper/Ginsterveld 2 won met 5-0 van Faxe.

 

 

zaal 10 dec. 1

Vivars (witte tenue) bleef lang stand houden tegen de Strandloper/Ginsterveld maar in de laatste vijf minuten kregen ze vier doelpunten te incasseren.

zaal 3de 2

De degradatie van Motorenboys in de 1e klasse is nu al onafwendbaar nadat ze vorig seizoen kampioen werden in de 2e klasse.