Jerome Enser maakt beslissende doelpunt voor Stella Boys/’t Centrum tegen Van Oeveren/ZSC’62

Kees VerkerkeAlgemeen

zaal 16 nov 1

FC Kerkwerve/Oliegeultje vond veel tegenstand tegen ASZ

In de zaalvoetbalcompetitie ZieZavo was het Jerome Enser die in de laatste minuut de winst bracht voor Stella Boys/’t Centrum tegen Van Oeveren/ZSC’62: Een bizarre wedstrijd nadat Van Oeveren/ZSC’62 knap terug kwam van een 5-2 achterstand. En dan in de laatste twee minuten toen Stella Boys/’t centrum speler Sven Heijboer een twee minuten straf kreeg en zijn ploeg tegen een meerman situatie toch de aanval opzocht en keeper Raymon Bodbijl alsnog verslinden met een mooie goal van Enser. Deco Home Zierikzee blijft tweede op de ranglijst in de eerste klasse met een 8-3 overwinning op Vivars.nl. De koploper De strandloper/Ginsterveld scoorde er lustig op los met 15-2 tegen Stella Boys/’t Centrum 2. FC Kerkwerve/Oliegeultje won met moeite van ASZ met 3-1

zaal 16 nov 3

Spelsituatie voor het doel van FC Kerkwerve/Oliegeultje

Koplopers tweede klasse maken geen fouten

In de tweede klasse maakte beide koplopers geen fouten. FC Hanse Staalbouw versloeg Motorenboys met 4-0 en HQ Autoservice/Haven van Renesse scoorde in de dubbele cijfers met 11-1 tegen Spuiterij Elfrink. De Strandloper/Ginsterveld 2 won nipt met 5-4 van FAXE en Vleesboerderij Boot liet een mooi pot voetbal zien met een 5-1 overwinning op Fiets Outlet Zeeland.