Koplopers 1e en 2e klasse zaalvoetbal ZieZaVo verliezen

Kees VerkerkeAlgemeen

zaal 18 jan. 1

Jerome Enser benutte de strafschop tegen De Strandloper/Ginsterveld 1

De koplopers in de 1e en 2e klasse van de zaalvoetbalcompetitie ZieZaVo in Sportblok leden in de laatste speelronde een fikse nederlaag. De Strandloper/Ginsterveld werd door Stella Boys/’t Centrum met 1-4 verslagen en HQ Autoservice/Haven van Renesse werd moeiteloos verslagen door De Strandloper/Ginsterveld 2 met 4-2. Stella Boys/’t Centrum versloeg dus verrassend de koploper door de kansen veel beter te benutten. Al in de eerste helft stond het 2-0 en toen Jerome Enser in de tweede helft een strafschot benutte (0-3) was het gedaan met de ploeg uit de Westhoek. Van Oeveren/ZSC’62 won de wedstrijd vooral op de middellijn waar de tegenstander FC Kerkwerve/Oliegeultje steeds balverlies leed. Het werd uiteindelijk 6-2 voor de ploeg uit Scharendijke. Deco Home Zierikzee won met 8-5 van ASZ. In de tweede klasse won Motorenboys met 6-3 van Fiets Outlet Zeeland en Vleesboerderij Boot won met 6-2 van DDEZOM. FC Hanse Staalbouw liet dure punten liggen tegen FAXE door een 0-5 nederlaag.