LT de Haven meest gelukkige ploeg in de 1e klasse ZieZaVo

Kees VerkerkeAlgemeenLeave a Comment

Jerome Enser scoort voor Stella Boys/’t Centrum de 1-0

De koploper LT de Haven in de 1e klasse zaalvoetbalcompetitie ZieZaVo was in het sportcomplex Laco nog de meest gelukkige ploeg van de avond. De ploeg uit Renesse wist een moeizame overwinning te boeken op FC Kerkwerve/Oliegeultje (5-3) nadat de naaste concurrentie punten verloren. De kampioen De Strandloper/Ginsterveld had het moeilijk tegen Stella Boys’/t Centrum zeker nadat Delano Westerink met een rode kaart de zaal kon verlaten na een grove overtreding. Het was Stella Boys speler Jerome Enser die in de tweede helft zijn ploeg op voorsprong bracht maar zag in de laatste minuten zijn keeper Ricardo Engel de bal van achter de doellijn grabbelen na een schot van Donadoni Warrenaar wat ook de eindstand was (1-1). Ook het duel Van Oeveren/ZSC’62 tegen Deco Home Zierikzee kreeg geen winnaar met een eindstand van 2-2. In de 2e klasse A gaat FC Hanse Staalbouw ruimschoots op kop na de 6-3 overwinning op Clerx Elektronica. ASZ volgt op afstand met een overwinning van 4-1 op De Strandloper/Ginsterveld 2. Fiets Outlet Zeeland won moeizaam haar partij tegen DDEZOM met 4-3. In de 2e klasse B blijft Van Klinken Montage de leiding houden met een 7-5 overwinning op Stella Boys/’t Centrum 2 met 7-5 en won Vleesboerderij Boot met 4-2 van Motorenboys.