LT de Haven ontsnapt aan nederlaag

Kees VerkerkeAlgemeen

In de zesde speelronde van de zaalvoetbalcompetitie ZieZaVo in Sportblok ontsnapte de koploper van de eerste klasse LT de Haven aan een nederlaag. De ploeg uit Renesse zorgde tegen Van Oeveren/ZSC,62 in de laatste minuten voor de gelijkmaker van de voet van Gilber Slingert. In de eerste helft kwam van Oeveren op voorsprong door Andre Derhavets maar vlak voor de rust zorgde Wilco Jochem weer voor de gelijkmaker. Derzhavets bracht Van Oeveren weer op voorsprong in een spannende tweede helft en duurde lang voor LT de Haven de gelijkmaker uit het vuur sleepte. Ook in de wedstrijd tussen De Strandloper/Ginsterveld en Deco Home Zierikzee was er een verrassing. De Strandloper stond vijf minuten voor het eindsignaal nog met 5-3 voor maar een strafschop (handsbal) en een onverwachtschot werd het alsnog 5-5. Stella Boys/’t Centrum 1 won met 4-2 van FC Kerkwerve/Oliegeultje.

In de 2eklasse A blijft FC Hanse Staalbouw koploper door een 5-0 overwinning op ASZ. De Strandloper/Ginsterveld 2 verloor met 3-4 van DDEZOM in de laatste minuut maar blijft de nummer twee. Fiets Outlet Zeeland won met 3-1 van Clerx Elektrotechniek. In de 2e klasse B is nieuwkomer Van Klinken Montage uitstekend bezig met al weer een klinkende uitslag van 9-1 op Vleesboerderij Boot. De ploeg blijft koploper gevolgd door Motorenboys die met 7-3 won van FAXE

Stella Boys/’t Centrum 1 (rode shirts) won met 4-2 van FC Kerkwerve/Oliegeultje.