Michiel Schipper zorgt voor winnende goal in duel Van Oeveren/WIK tegen Stella Boys/’t Centrum

Kees VerkerkeAlgemeen

voetbal 9

Keeper Bert van der Wielen zorgde er voor dat IJtama weinig kon scoren.

In de 1e klasse zaalvoetbal competitie ZieZaVo zorgde speler Michiel Schipper van Van Oeveren/WIK voor de winnende treffer tegen Stella Boys/’t Centrum. In de laatste drie minuten was het Robin Provoost die handig de bal in Schipper zijn voeten speelde en vervolgens keeper Jurgen Schoemakers passeerde. De 4-3 voorsprong kwam nog even in gevaar nadat Stella Boys tot drie maal toe in de laatste minuut een scoringskans kreeg maar steeds keeper Ramon Bodbijl in de schotlijn vond. De Strandloper/Ginsterveld was spekkoper nadat het eerder had gewonnen met 7-2 van Motorenboys en daardoor al elf punten zag uitlopen op naaste concurrent Stella Boys. Met nog vijf speelrondes te gaan kan de ploeg uit Westerschouwen al over twee weken het kampioenschap vieren. IJtama verloor met 2-8 van het sterk spelende Airpack en uitstekend optreden van keeper Bert van der Wielen. Vivars.nl won met 7-4 van FC Hanse Staalbouw.

voetbal 1

voetbal 3   voetbal 5

Keeper Ramon Bodbijl hield zijn doel schoon in de laatste spannende minuut van de wedstrijd.

In de 2e klasse won Deco Home Zierikzee afgetekend met 15-0 van De Vlinder. Ook de Strandloper/Ginsterveld 2 liet met 8-1 een matig spelende Fites Outlet Zierikzee met lege handen staan. Via Adviseurs was met 5-2 te sterk voor Spuiterij Elfrink en FC Kerkwerve/Oliegeultje won met 7-3 van FAXE.