Robin Provoost schiet Van Oeveren/WIK alsnog naar de winst

Kees VerkerkeAlgemeen

zaal 24 feb 5

Van Oeveren/WIK buigt een 3-4 achterstand op Stella Boys om in een 7-4 winst.

In de zaalvoetbalcompetitie van ZieZaVo zag het er dreigend uit voor Van Oeveren/WIK met een 3-4 achterstand halverwege de tweede helft tegen Stella Boys/’t Centrum. Maar de wendbare en snelle Van Oeveren/WIK speler Robin Provoost uit Scharendijke zette vier keer achterelkaar de verdedigers en keeper van Stella Boys op het verkeerde been. Met de 7-4 winst maakt Van Oeveren/WIK nog een kleine kans op het kampioenschap. Hoewel de koploper De Strandlopers/Ginsterveld geen fouten maakte tegen FC Hanse Staalbouw met 5-2 overwinning. IJtama is definitief kansloos voor de hoogste klassering nadat het zich verslikte in Stella Boys/’t Centrum 2. De 2-5 nederlaag kwam hard aan in het IJtama-kamp. Deco Home Zierikzee, bekend om hun vechtlust, kwam terug van 3-7 tot gelijke hoogte 7-7. Maar Vivars.nl maakte in de laatste vijf seconden een einde aan hun opmars en scoorde alsnog 8-7.

zaal 24 feb 4

Spanning voldoende tijdens het duel tussen FC kerkwerve/Oliegeultje (licht blauw shirts) en De Strandlopers/Ginsterveld 2.

Het topduel tussen FC Kerkwerve/Oliegeultje en De Strandlopers/Ginsterveld 2, de nummer één en twee in het klassement 2e klasse, ging om de koppositie en waarschijnlijk kampioenschap en promotie. FC Kerkwerve/Oliegeultje kwam in de eerste helft op een 2-1 voorsprong en pas in de laatste fase van de tweede helft bracht Remco Theunisse en Camiel Kleppe de 4-1 op het scorebord. FC Kerkwerve heeft nu drie punten voorsprong en een wedstrijd minder gespeeld. Een spannend duel tussen Motorenboys en FAXE eindigde met een 4-3 in het voordeel van Motorenboys. Fiets Outlet Zeeland had zijn voetbalavond niet en ging kansloos met 8-0 ten onder tegen Via Adviseurs. Spuiterij Elfrink trok met 3-1 winst aan het langste eind bij DDEZOM.