Stella Boys ‘t Centrum en IJtama toont een aantrekkelijk zaalvoetbal duel in Sportblok

In het sportblok in Zierikzee was de topper tussen de twee zaalvoetbal teams uit de 1e klasse Stella Boys ‘t Centrum en IJtama een zeer aantrekkelijke wedstrijd. Na veertig minuten spelen stond uiteindelijk de 5-5 op het scorebord en was het IJtama die in de laatste seconden nog de winst voor het grijpen had. Maar een uitgelezen kans werd niet benut. De 1-1 ruststand werd al snel halverwege de tweede helft omgezet naar een 4-2 voorsprong voor Stella Boys. IJtama kwam terug tot 4-4 en Stella Boys pakte opnieuw een voorsprong met 5-4.  Het sterke slot offensief van Ytama bracht Stella Boys aan het wankelen en gaf zelfs de winst haast nog handen. Met de uiteindelijk puntenverdeling was IJtama spekkoper en behoud de koppositie in de 1e klasse.

FC Hanse Staalbouw kreeg tegen Airpack een 1-2 verlies te verwerken. Van Oeveren/WIK maakte korte metten met Vivars door een fikse  11-4 overwinning en Strandloper/Ginsterveld won met 4-2 van ASZ.

 

Fiets Outlet Zierikzee pakt zes winstpunten in één speelavond

2e klasse

Stella Boys ‘t Centrum 2 won overtuigend met 9-2 van FC Kerkwerve/Oliegeultje  sporthal Westerschouwen en behoud daarmee de koppositie in de 2e klasse. De Strandlopers/Ginsterveld 2 verloor met 2-3 van Deco Home Zierikzee en mist daarmee de aansluiting voor de koppositie. Fiets Outlet Zierikzee speelde een dubbele wedstrijd in het Sportblok. Eerst won het team van Via Adviseurs met 7-4 en in de tweede wedstrijd won het van Spuiterij Elferink met 5-2. ook Via Adviseurs speelde een dubbele wedstrijd en wist de tweede wedstrijd wel te winnen met 8-2 van De Vlinder.