Tom Quant helpt Stella Boys/’t Centrum aan ruime overwinning op LT De Haven

Kees VerkerkeAlgemeenLeave a Comment

De Strandloper/Ginsteveld (witte shirt) won fortuinlijk met 3-2 in de laatste minuut van Van Oeveren/ZSC’62

Tom Qaunt was de matchwinnaar voor zijn ploeg Stella Boys/’t Centrum in de zaalvoetbalcompetitie ZieZaVo. Hij tekende voor vier doelpunten van de 8-1 overwinning op het zwalkende LT de Haven uit Renesse. Van Oeveren/ZSC’62 rekende zich al vroeg rijk met nog vier minuten op de speelklok stond de ploeg met 2-1 voor op De Strandloper/Ginsterveld. Maar de sterk spelende Kevin Veerhoek rekende af met de tegenstander na de gelijkmaker en één minuut voor het eindsignaal een fraaie doelpunt van een onmogelijk plaats op de achterlijn die zomaar tussen de keeper en doelpaal na binnen gleed. De koploper won fortuinlijk met een beetje geluk toch nog met 3-2. FC Kerkwerve/Oliegeultje won met 5-0 van Deco Home Zierikzee.

FC Hanse Staalbouw ook Veertiende duel ongeslagen

In de 2e klasse A bleef FC Hanse Staalbouw ook na het veertiende duel ongeslagen met 6-1 overwinning op DDEZOM. ASZ deed goede zaken met 13-0 overwinning op Clerx Elektrotechniek en Fiets Outlet Zeeland wordt met de 9-6 winst op De Strandloper/Ginsterveld 2 een bedreiging voor De Strandloper in top 3 van dit klassement.

Motorenboys wint van Van Klinken Montage in Laco Sportcentrum

In de 2e klasse B zette Motorenboys de overwinningen van afgelopen week door. Het versloeg met 5-4 de koploper Van Klinken Montage waardoor de spanning weer terug is in deze poule. Stella Boys/’t Centrum schoot er lekker op los bij de doelman van FAXE met een 13-1 overwinning.

Stella Boys/’t Centrum 2 wist het doel van FAXE 13x te vinden.