Van Oeveren/WIK beker kampioen Schouwen-Duiveland

Kees VerkerkeAlgemeen

zaal 20 jan 2016 9

Van Oeveren/WIK met coach Piet van der Kassteele bekerkampioen

Het zaalvoetbalteam  Van Oeveren/WIK is bekerkampioen Schouwen-Duiveland geworden en mag op 13 april in het Sportblok in Zierikzee de strijd aan met de andere Zeeuwse beker winnaars om de Zeeuwse titel. Van Oeveren/WIK won in de finale van Stella Boys/’t Centrum met strafschoppen nadat de officiële speeltijd met 1-1 was geëindigd. Acht strafschoppen waren er nodig voor de beslissing en het was keeper Ramon Bodbijl die de overwinning uitbundig kon vieren. Bodbijl had een grote aandeel in de overwinning want Stella Boys was in de tweede helft veel sterker maar de keeper zorgde voor spectaculaire reddingen en in de laatste minuut werd hij drie keer achter elkaar geholpen door doelpaal en lat. Stella Boys was in de finale gekomen door de Strandloper/Ginsterveld in de kwartfinale te verslaan met strafschoppen na een 4-4 eindstand. In de halve finale won het met 3-1 van FC Kerkwerve/Oliegeultje. Van Oeveren/WIK won met  13-0 van Fiets Outlet Zeeland in de kwartfinale en won met 3-1 van Vivars.nl in de halve finale. Stella Boys/’t Centrum 2 verloor in de kwart finale met 7-1 van Viavars.nl en Deco Home Zierikzee verloor in de kwart finale met 1-4 van FC Kerkwerve/Oliegeultje.

zaal 20 jan 2016 8

Stella Boys/’t Centrum (rode shirt) ging voor de tweede keer op voor strafschoppen.