Yorick de Vries sleept dure punten voor Stella Boys binnen

Kees VerkerkeAlgemeen

zaal 28 okt 4

Stella Boys/t Centrum (rode shirt) met drie wisselspelers uit het tweede team won van ASZ. Keeper

Jan Groenendijk van ASZ zal na de wedstrijd tegen Stella Boys/’t Centrum nog weleens achter zijn oor krabben. Twee minuten voor het einde verwerkte hij de bal niet goed, terwijl zijn medespelers al op de middenlijn stonden. Als een duiveltje uit doosje verscheen Stella Boys speler Yorick de Vries voor zijn neus en maakte de winnende treffer 4-5. ASZ verloor de wedstrijd onnodig nadat ze lange tijd met 4-2 voorstonden. Het gehavende Stella Boys/’t Centrum speelde met drie wisselspelers uit het tweede team Bart van der Wouden, Jerome Enser en keeper Michel Holm. IJtama begon sterk tegen de koploper Strandloper/Ginsterveld. Tot de tweede helft (4-5) was er nog geen winnaar  maar in de tweede helft doofde het vuur bij IJtama en won de ploeg uit Westerschouwen  alsnog met 7-11. Van Oeveren/WIK won met 4-1 van FC Hanse Staalbouw en Stella Boys/t Centrum 2 kwam niet verder dan 1-1 tegen Deco Home Zierikzee.

zaal 28 okt 6

Keeper Bert van der Wielen kon de nederlaag in de tweede helft niet voorkomen voor zijn ploeg IJtama.

Tweede klasse

zaal 28 okt 3

Faxe speelde in een nieuw clubtenue

Het was even slikken voor FAXE in het nieuwe clubtenue. Met nog ander halve minuut op de tijdklok scoorde FC Kerkwerve/Oliegeultje de winnende treffer met 4-5. DDEZOM was de sterkste ploeg tegen Fiets Outlet Zeeland met een 5-4 overwinning. Motorenboys scoort er de laatste wedstrijden op los. Nu was het Via Adviseur die er met 8-1 aan moest geloven.