Zaalvoetbal ZieZaVo start met winnende debutant ASVB/J.R.van der Wekken

Kees VerkerkeAlgemeen

Van Oeveren/ZS’62 (witte shirt) won in de slotfase met 10-2 van Van Heukelom Group.

Zierikzee – Met de nodige corona-19 maatregelen is de start van de zaalvoetbal ZieZaVo in Laco-Sportcentrum zonder problemen verlopen. Gelijk bij de start van de competitie moest FC Kerkwerve/Oliegeultje zich afmelden omdat er misschien een besmetting was binnen de spelersgroep. In de eerste klasse trok de kampioen van vorig seizoen, van Oeveren/ZSC’62, de eerste punten na zich toe na een inde beginfase heftig verzettende tegenstander van Heukelom Group (10-2). C.B Telecom S.B. won met 4-2 van debutant in de eerste klasse Intersport Zierikzee. Van Klinken Montage toonde zich in de slotfase tegen Stella Boys/De Banjaard de sterkste met 4-3. De Strandloper/Ginsterveld won met 5-1 van debutant ASVB/Schipper Accountants in de eerste klasse.

In de tweede klasse toonde het nieuw team ASVB/JR vander Wekken wilskracht tegen Fietsoutlet Zeeland. Na een 3-1 achterstand zette de nieuwe ploeg in de tweede helft de aanval in en won met 5-4 de eerste competitiewedstrijd. Debutant Stormachtig verloor met 0-4 van Vleesboerderij Boot en Stella Boys/De Banjaard 2 won met 9-3 van DDEZOM. Grenzeloos/Kort en FC Hanse Staalbouw deelde de punten (4-4)

Een verrassende start op de eerste dag van de zaalvoetbalcompetitie. Nieuwkomer ASVB/J.R. van der Wekken (zwarte shit) uit Brouwershaven boog een 3-1 achterstand om tegen Fietsoutlet Zeeland in 5-4 overwinning.

Delen