Nieuwe maatregelen

Nico HillebrandAlgemeen

Beste sporters,

Helaas zijn de nieuwe maatregelen, die door het kabinet zijn opgelegd, ook deze keer weer van invloed binnen de sportbranche, dus ook bij Laco.

In het kort zijn dit de maatregelen die we behoren te volgen.
– Bij ingang van het centrum of aan de receptie zal een QR-code scanning plaatsvinden en een ID getoond moeten worden, voor iedereen vanaf 18 jaar. Het gaat hier om de QR-code die aangeeft dat
je gevaccineerd bent voor Covid-19 óf een bewijs dat je de afgelopen 24 uur negatief getest bent indien je geen vaccinatie hebt (een zelftest valt hier niet onder).
– Indien je niet kan voldoen aan bovenstaande, dan mag je helaas de ruimte waar de sportactiviteit plaatsvindt niet betreden.
– Vanaf de leeftijd van 13 tot 18 jaar ben je verplicht een mondkapje te dragen tot aan de ruimte waar je de activiteit volgt, hier mag het mondkapje af. Vanaf het verlaten van deze ruimte tot aan het
verlaten van het pand moet het mondkapje weer op.
– Een wachtende ouder die niet gevaccineerd is, waarvan het kind op dat moment sport, mag plaatsnemen op de desbetreffende tribune waar de sport plaatsvindt en moet een mondkapje dragen. Hij/zij mag de ruimte waar de sportactiviteit plaatsvindt niet betreden.
– Het dragen van een mondkapje geldt niet bij positieve scanning van de QR-code, ook mag men dan plaatsnemen op de tribunes.
– Voor gebruik (en plaatsnemen) van de horeca geldt ook een scanning van QR-code.

Voor vragen betreffende bovenstaande informatie kan je contact opnemen met het bestuur van ziezavo. Zij zijn als huurder verantwoordelijk en aanspreekpunt binnen deze maatregelen.

Met sportieve groet,
Team Laco Schouwen Duiveland.

Delen