Snackbar De Vuurtoren/Duinhouwer en Strandloper/Ginsterveld 2 verrassende halve finalisten beker

Kees VerkerkeAlgemeen

Vier zaalvoetbalteams in de bekercompetitie ZieZaVo hebben zich geplaatst voor de halve finale van het bekerkampioenschap.

De meeste opvallende naam is Snackbar De Vuurtoren/Duinhouwer die overtuigend won met 5-3 van Stellaboys/De Banjaard. In de eerste helft liep de jonge ploeg al uit naar een 4-0 voorsprong en overklaste daarmee de routiniers die vorig seizoen nog uitkwamen bij de Zeeuwse kampioenschappen.

Ook een verrassing was tweede klasser De Strandloper/Ginsterveld 2 welke zich met 5-2 plaatste ten koste van eerste klasser Stormachtig.

Het eerste team van De Strandloper/Ginsterveld won met 8-3 van FC Hanse Staalbouw. De vierde halve finalist is LT Techniek  Tournier die met 5-0 won van Van Heukelom Group.

Op woensdag 27 maart zijn de twee halve finale wedstrijden gevolgd door de finale. De winnaar van deze finale mag op woensdag 17 april uitkomen op de Zeeuwse kampioenschappen te Middelburg. Mocht de kampioen en bekerwinnaar hetzelfde zijn dan gaat de verliezend finalist richting de Zeeuwse kampioenschappen.

FC Hanse Staalbouw bood veel tegenstand in de eerste helft maar in de tweede helft was de ban gebroken en scoorde De Strandloper er op los.

Delen