Bjorn Wijnsteker zorgt voor de winst bij IJtama

Kees VerkerkeAlgemeen

IJtama heeft met de 3-1 overwinning op Van Oeveren/WIK weer aansluiting gekregen met de koploper De Strandlopers/Ginsterveld die afgetekend met 13-2 won van Deco Home Zierikzee. IJtama maakte het wel erg spannend want met nog acht minuten op de speelklok stond het met 1-0 achter. Toen kwam er mooie acties van Bjorn Wijnsteker en scoorde de gelijkmaker. Van Oeveren/WIK was even de weg kwijt binnen de lijnen en daar profiteerde vooral Bjorn Wijnsteker van met het tweede doelpunt en een mooie pass op zijn medespeler Leendert Dooge. Vivars won met 2-1 van Stella Boys/’t Centrum 2 en ASZ nam afstand van de laatste plaats met een 7-2 overwinning op FC Hanse Staalbouw.

zaal 2 dec 3

ASZ was weer actief met Patrick Verkaart en won met 7-2 van FC Hanse Staalbouw (groene shirt)

In de tweede klasse nam FC Kerkwerve/Oliegeultje definitief de leiding met een 10-3 overwinning op Via Adviseurs. Fiets Outlet Zeeland startte met een 0-2 achterstand tegen Spuiterij Elfrink. De ploeg kwam terug tot 3-3 en toen zelfs twee keer achter elkaar een tijdstraf van twee minuten moest incasseren won de Fiets Outlet Zeeland alsnog met 4-3. DDEZOM was gelijkwaardig aan Motorenboys en wist iedere keer van een achterstand terug te komen. maar in de slotfase was het Motorenboys die met 5-4 won.