Aantrekkelijk zaalvoetbal duel eindigt in voordeel van Stellaboys/De Banjaard

Kees VerkerkeAlgemeen

In een aantrekkelijke zaalvoetbal duel tussen de koploper Bloemsuper/Phone Repair en de nummer twee Stella Boys/De Banjaard zette Kyle van Tiggelhoven in de tweede minuut al gelijk de toon. Met een snoeihard schot vanaf de middellijn verslaat hij keeper Andriy Derzhavets en bracht Stellaboys op voorsprong. vijf minuten later was het Luuk van Vossen die de 2-0 op scorebord zette. Mike de Voogd bracht zijn ploeg weer even terug bij een 2-1 maar de broers Luuk en Sander van Vossen zorgde voor 4-1 bij het wisselen van de speelhelft. De tweede helft kreeg de spelers van Bloemensuper meer grip op de wedstrijd nadat Jesper Kriens keeper Mike Bakker op verkeerde been zette. Halverwege de tweede helft pakte Luuk van Vossen weer zijn doelpunt mee (2-5) maar kreeg een minuut later zijn team toch weer via Jesper Kriens een goal om de oren. Met nog drie minuten op de speelklok schoot Dani de Vlieger de aansluitingstreffer(4-5). Zo’n honderd toeschouwers zagen daarna een hoofdrol voor Stellaboys keeper Mike de Bakker die zijn doel schoon wist te houden. Met de winst van Stellaboys/De Banjaard staat de ploeg nu aan de leiding met één punt voorsprong op De Bloemensuper. Beide teams treffen elkaar niet meer in de resterend vijf weken zaalvoetbalcompetitie.

CS Telecom IT won met 4-0 Van Heukelom Group en De Strandloper/Ginsterveld zette met 7-1 Stormachtig aan de kant. In de tweede klasse kan de promotie van FC Hanse Staalbouw niet meer ontgaan na een 4-2 winst op Snackbar De Vuurtoren. Stellaboys/De Banjaard 2 won met 3-2 van Plan West en Centerpoit Fietsen Zierikzee won met 13-0 van DDEZOM. Torenboys toonde veerkracht met een 603 winst op De Strandloper/Ginsterveld 2 en Grenzeloos Kort won met 5-2 van Kokosmakronen.