ASZ wint de sportiviteitsprijs

Kees VerkerkeAlgemeen

Scheidsrechter Rinus van der Neut neemt afscheid

asz-sportief

William Kik (scheidsrechterszaken) reikt de sportiviteitsprijs uit aan ASZ-speler Niels van der Linde

Tijdens de algemene ledenvergadering van ZieZaVo heeft ASZ de sportiviteitsprijs gekregen uit handen van bestuurder William Kik (scheidsrechterszaken). ASZ kreeg gemiddeld cijfer 7.77 per wedstrijd van het afgelopen seizoen. Fiets Outlet Zeeland eindigde als tweede met 7.60 en FAXE als derde met 7.58.

ZieZaVo, met 265 leden, nam afscheid van scheidsrechter Rinus van der Neut die drie jaar actief is geweest. Tijdens de vergadering is het bestuur aangevuld met twee nieuwe leden, Niels van der Linde en Nico Hillebrand. Voorzitter Kees Verkerke werd voor vierde termijn van drie jaar herkozen. De competitie van 2017/2018 krijgt een verandering door betere krachtsverhouding in te delen. Zo gaat de 1e klasse bestaan uit zeven teams waarmee ASZ en Stella Boys/’t Centrum 2 degraderen naar de 2e klasse. Die klasse wordt ingedeeld in twee pouls (8 a 10 teams) die halverwege het seizoen opnieuw weer ingedeeld worden op basis van de beste vier/vijf teams in die pouls.

scheids-1

Rinus van der Neut werd bedankt voor zijn inzet afgelopen drie jaar

scheids-2

Sjoerd Hamstra is afgelopen seizoen het scheidsrechterskorps komen versterken en wordt voor zijn inzet met een bloemetje bedankt.

Delen