AVSB Schipper Accountants pakt in de slotfase de volle winst

Kees VerkerkeAlgemeen

 

De start van de zaalvoetbalcompetitie ZieZaVo kreeg al gelijk een spannende wedstrijd voorgeschoteld tussen Phone Repair Zeeland (voorheen TZN) en AVSB Schipper Accountants.

In de laatste 20 seconden van het duel scoorde het team uit Brouwershaven de winnende goal met 3-4.

Vooraf kende het duel al een 1-3 voorsprong voor Schipper maar in de tweede helft wist de Zierikzeese ploeg terug te komen tot 3-3.

Nadat de scheidsrechter eerst een twee minuten tijdstraf oplegde bij de speler van Brouwershaven was daarna ook de keeper van Phone Repair Zeeland aan de beurt voor een tijdstraf naar een harde actie buiten zijn keepersgebied.

In de eerste klasse scoorde De strandloper/Ginsterveld de meeste doelpunten tegen Grenzeloos Kort met 11-3 en Stella Boys De Banjaard won met 5-2 van FC Hanse Staalbouw. FC Kerkwerve Oliegeultje trok in de eindfase van de wedstrijd net de winst naar zich toe met 5-4 tegen Van Heukelom Group.

In de tweede klasse staat Kosmakronen met een 7-0 overwinning op DDEZOM aan de leiding. Intersport Zierikzee won gemakkelijk met 6-2 van de debuterende team Jeff Kapsalon.

Stella Boys De Banjaard 2 pakte de winst met 5-3 op Torenboys en Stormachtig uit Nieuwerkerk startte het nieuwe seizoen met een 5-2 winst op Vleesboerderij Boot.

Een spannend duel tussen Fiets Outlet Zeeland en De Strandloper/Ginsterveld 2 viel uiteindelijk met een 5-4 winst voordeel uit voor het fietsbedrijf.

Delen