Bas Brasschaat schiet Deco Home Zierikzee naar de overwinning

Kees VerkerkeAlgemeen

zaal 10 feb 3

Martijn van Grunsven (midden) nam aantal doelpunten voor zijn rekening.

In de zaalvoetbalcompetitie ZieZaVo kreeg Stella Boys/’t Centrum de deksel op de neus van Deco Home Zierikzee. Met een 4-1 voorsprong in de eerste helft was Stella Boys in de tweede helft niet meer tot machte om te scoren. Deco Home Zierikzee bleef hard werken en de druk opvoeren en kwam met vijf minuten op het scorebord tot de gelijkmaker. Het was Bas Brasschaat die een mooie pass achter keeper Bart van der Wouden tikte (4-5). In de laatste seconden kwam het nog tot 4-6 nadat de keeper mee in de aanval was en Deco Home Zierikzee in een leeg doel kon scoren. Van Oeveren/WIK had alleen in de eerste helft tegenstand van Stella Boys/’t Centrum 2. In de tweede helft werd er met 8-1 lustig op los gescoord. IJtama won eenvoudig met 11-3 van FC Hanse Staalbouw en Vivars.nl was met 4-1 te sterk voor ASZ.

In de  tweede klasse kroop koploper FC Kerkwerve/Oliegeultje door het oog van de naald tegen Fiets Outlet Zeeland. Met 5-2 voor kwam Fiets Outlet Zeeland terug tot 5-4 en had tot twee keer toe de gelijkmaker op de schoen maar de paal bracht redding waaruit eindelijk de koploper de drie punten mee naar huis nam. De Strandloper/Ginsterveld 2 had een makkelijke avond tegen DDEZM met 12-2 winst. Via Adviseur won met 4-2 van FAXE.