Bloemensuper/Phone Repair pakt de winst in topduel tegen De Strandloper/Ginsterveld

Kees VerkerkeAlgemeen

In de zaalvoetbal competitie ZieZaVo 1e klasse heeft Bloemensuper/Phone Repair het topduel tegen De Strandloper/Ginsterveld gewonnen met 4-3. In een wedstrijd waar alles in gebeurde en De Strandloper na 1-0 achterstand toch in de eerste helft na een 1-3 voorsprong uitliep leek er niets aan de hand voor de winst. Toch kwam Phone Repair terug tot 3-3 en drie minuten voor het eindsignaal scoorde het winnende doelpunt. CS Telecom IT is na de 6-1 winst op AVSB/Schipper Accoutants nu samen koploper met Phone Repair. Stellaboys/De Banjaard wisselde van speelhelft met een 2-1 voorsprong op FC Kerkwerve/Oliegeultje en in de laatste vijf minuten van het duel stondĀ  het scorebord op 6-1. Van Klinken Montage won met 5-2 van Van Heukelom Group en Stormachtig was met 4-0 te sterk voor Grenzeloos Kort.

In de 2e klasse blijft FC Hanse Staalbouw winnen en deed keer was De Strandloper/Ginsterveld 2 met 5-1 het slachtoffer. Vikings neemt de tweede plaats op de ranglijst in met 11-1 winst op DDEZOM. Stellaboys/De Banjaard 2 won met 5-3 van Koksmakronen en Centerpoint Fietsen kreeg een makkelijke avond met 9-1 winst op Hotel van Oppen/Oasis. AVSB/Jr van der Wekken uit Brouwershaven zagen de volle winst in de laatste seconden verdampen door een venijnig schot van Toren Boys in de laatste seconden van de wedstrijd 2-2.

Stellaboys/De Banjaard (rode shirts) voerde het doelgemiddelde ion de laatste vijf minuten van de wedstrijd tegen FC Kerkwerve/Oliegeultje op na eenĀ  6-1 winst.