Bloemensuper/Phone Repair pakt volle winst in bizare eindfase

Kees VerkerkeAlgemeen

In de zaalvoetbalcompetitie ZieZaVo heeft in de 1e klasse Bloemensuper/Phone Repair ook haar tweede wedstrijd gewonnen met 5-4. Van Klinken Montage stond met nog vijf minuten speeltijd op de klok met 0-5 achter. Bloemensuper/Phone Repair met spelers als Mike de Voogd, Berne Akkermans, Dani de Vlieger, Leendert van Splunder en keeper Andriy Derzhavets kreeg in de slotfase alsnog vier tegen doelpunten te verwerken. Spelen zonder wissels bracht de ploeg aan het wankelen. Stella Boys/De Banjaard won met 8-2 van AVSB Schipper Accoutants. Strandloper/Ginsterveld en CS Telecom IT kregen de punten cadeau door afzeggingen van respectievelijk Van Heukelom Group en Grenzeloos Kort wegens spelers te kort.

In de 2e klasse scoorde Kokosmakronen er flink op los te koste van Torenboys met 12-0. Ook Hanse Staalbouw wist dertien keer het net te vinden tegen Plan West (13-0). Nieuwkomer Hotel van Oppen/Oasis had geen enkele moeite met DDEZOM en won met 8-2 waardoor koploper is samen met Kokosmakronen. Centerpoint Fietsen trok met 2-1 de overwinning naar zich toe te koste van Snackbar de Vuurtoren. Vikings en AVSB Jr vd Wekken deelde de punten (2-2) en De Strandloper Ginsterveld bepaalde de eindstand in de laatste minuten op 3-1 tegen Stellaboys/De Banjaard 2

Stellaboys/De Banjaard (rode shirts) won met 8-2 van AVSB Schipper Accoutants uit Brouwershaven