Bloemensuper/Phone Repair Zierikzee neemt koppositie over

Kees VerkerkeAlgemeen

In de eerste klasse zaalvoetbal competitie ZieZaVo heeft de Bloemensuper/Phone Repair weer de leiding genomen. Met de start van de wedstrijd tegen Van Heukelom Group kregen ze wel eerste een tegendoelpunt om de oren. In de eerste helft gaf Van Heukelom aardige tegenstand maar in de tweede helft waren ze de regie geheel kwijt. Bloemensuper profiteerde optimaal en won met 2-12. CS Telecom IT, de nummer twee in de stand, startte ook stroef tegen FC Kerkwerve/Oliegeultje. Toch bleek het veel meer aanvalskracht te hebben en won uiteindelijk met 10-0. De Strandloper/Ginsterveld liet het lang spannend tegen Van Klinken Montage. Toen het uiteindelijk 3-5 werd was de wedstrijd gespeeld en eindigde het duel 4-6. Spannend was het tussen Stormachtig en AVSB/Schipper uit Brouwershaven. In de slotfase stelde de Brouwenaren de winstpunten veilig met 3-4 overwinning.

In de tweede klasse kwam FC Hanse Staalbouw tegen Centerpoint terug van een 1-3 achterstand tot in de laatste minuut een 3-4 winst. Stellaboys/De Banjaard 2 won met 4-2 van Hotel van Oppen/Oasis en Grenzeloos Kort was met 4-0 te sterk voor Torenboys. Strandloper/Ginsterveld 2 begon goed tegen AVSB/Jr vd Wekken maar in de tweede helft was de ploeg vernederd met een 4-14 verlies. Snackbar De Vuurtoren won met 5-2 van Kokosmakronen. Plan West Zierikzee schoot er dertien in bij DDZEOM (13-3) waarmee DDEZOM het 160e tegen doelpunt incasseerde over zestien wedstrijden.