Broers Martijn en Thijs Rentier brengen Stormachtig al richting promotie eerste klasse

Kees VerkerkeAlgemeen

Met nog vier competitie duels in de tweede klasse zaalvoetbal ZieZaVo hebben de broers Martijn en Thijs Rentier hun club Stormachtig met fraaie doelpunten richting promotie eerste klasse gezet. Het duel tegen Fietsoutlet Zeeland werd al in de eerste helft beslist met 2-0. Inmiddels heeft Stormachtig al acht punten voorsprong op Intersport Zierikzee dat in Laco Sportcentrum won met 7-4 van Stella Boys/De Banjaard 2. Een spannende wedstrijd was het voor AVSB Jr van der Wekken Transport tegen Strandloper/Ginsterveld 2. De ploeg uit Haamstede wist de voorsprong in het laatste gedeelte van de wedstrijd niet vast te houden en won de Brouwenaren met 3-4. DDEZOM kreeg flink klop van Jeff Kapsalon met 0-8. In de eerste klasse won CS Telecom IT nipt met 5-4 van FC Kerkwerve/Oliegeultje. Stella Boys/De Banjaard  won vrij gemakkelijk met 4-0 van Grenzeloos Kort.

De competitie van ZieZaVo gaat de laatste maand in met vooral bekerwedstrijden en laatste duels tweede klasse. Op woensdag 9 maart staat het duel CS Telecom It tegen de kampioen van de eerste klasse De Strandloper/Ginsterveld op het programma. Zowel de bekerwinnaar als de kampioen van de eerste klasse komen op woensdag 13 april uit in de Zeeuwse kampioenschappen die plaats vinden in Zierikzee.

Stormachtig (groene shirts) beslisten de wedstrijd al in de eesrte helft tegen Fietsoutlet Zeeland met doelpunten van Martijn en Thijs Rentier (2-0)

 

Delen