C.S Telecom S.B. sleept gelijkspel uit duel tegen Stella Boys de Banjaard

Kees VerkerkeAlgemeen

Het gelijke spel van C.S Telecom S.B tegen Stella Boys de Banjaard (1-1) bracht beide ploegen niet weg van de laagste plaatsen in de 1e klasse zaalvoetbal ZieZaVo. Wel was het een spannende pot nadat Ray Kroon verzuimde om Telecom op voorsprong te brengen was het Kyle van Tiggelhoven die Stella Boys in de eerste helft de 0-1 voorsprong verzorgde. Daarna was er steeds een hoofdrol voor keeper Jurgen Schoemaker die zijn doel schoon hield voor verder achterstand. In de slotfase van de tweede helft was het Lars Holm die een gaatje in de verdediging van Stella Boys benutte. Van Oeveren/ZSC’62 had geen moeite met FC Kerkwerve/Oliegeultje (9-0). Van Heukelom Group verraste Van Klinken Montage met een 4-3 winst en neemt nu de tweede positie in van de hoogste klasse. In de klasse 2A won Intersport Zierikzee ook haar tweede wedstrijd nadat het met achterstand begon verzette zij de bakens na een 7-4 overwinning op Grenzeloos/Kort. Whizz Burger Renesse won van DDEZOM (6-3) en Clerx Elektrotechniek deelde de punten met Vlees Boerderij Boot (5-5). In de klasse 2B ging Strandloper/Ginsterveld verrassend onderuit tegen de routiniers van Stella Boys de banjaard 2 met 3-5. Toren Boys won met 2-1 van FC Hanse Staalbouw en Schippers Accoutantse/AVSB zette haar verlies van vorige week recht tegen TZN met 6-3.

Ray Kroon verzuimde in de beginfase zijn ploeg Telecom op voorsprong te zetten.

Spannende en mooie pot voetbal tussen C.S. telecom S.B (witte shirts) en Stella Boys de Banjaard

FC Kerkwerve/Oliegeultje (blauwe shirt) kreeg negen doelpunten om de oren van Van Oeveren/ZSC’62