CS Telecom IT en Stellaboys/De Banjaard delen punten

Kees VerkerkeAlgemeen

BijĀ  de eerste zaalvoetbalwedstrijd in het nieuwe jaar heeft koploper Stellaboys/De Banjaard in de eerste klasse punten verspeeld. In een aantrekkelijk duel tegen CS Telecom IT was de eindstand 2-2. Stellaboys kwam in de eerste helft wel op 1-0 voorsprong maar Telecom scoorde twee keer op rij. Pas drie minuten voor het eindsignaal kwam Stellaboys weer langszij. Van Klinken Montage drukte Stormachtig alleen maar in de verdediging en won met 10-2. AVSB Schipper Accountant uit Brouwershaven won met 8-2 van Van Heukelom Group uit Zierikzee. In de tweede klasse was Grenzeloos meedogenloos tegen DDEZOM met eindstand van 13-1. Hotel van Oppen/Oasis won verrassend met 3-1 van Centerpoint Fietsen en Snackbar De Vuurtoren won met 3-1 van Plan West Zierikzee. Stellaboys/De Banjaard 2 en Kokosmakronen deelde de punten met 3-3.

Grenzeloos Kort (gele shirt) was meedogenloos tegen DDEZOM met eindstand 13-1