CS Telecom IT haakt af voor de kampioenstitel

Kees VerkerkeAlgemeen

CS Telecom IT is met de gevoelige nederlaag tegen Van Klinken Montage bij de ZiezaVo zaalvoetbal competitie eerste klasse voorlopig afgehaakt voor de kampioenstitel. Van Klinken won met 4-3 mede door counter voetbal waarop telecom geen antwoord had. De strijd om de begeerde titel gaat nu tussen Bloemensuper/Phone Repair en Stellaboys/De Bajaard. Beide ploegen scoorde in Laco Sportcentrum er op los. Bloemensuper won met 12-1 van AVSB Schipper uit Brouwershaven en Stelleboys wist het net van Stormachtig dertien keer te vinden (13-2). Van Heukelom Group is de grote degradatie kandidaat na 2-6 verlies tegen FC Kerkwerve/Oliegeultje.

In de tweede klasse kan de promotie van FC Hanse Staalbouw na de 3-0 winst op Krokosmakronen niet meer ontgaan. De nummer twee in de stand AVSB Jr vd Wekken won wel met 8-1 van Stellaboys/De Banjaard 2 maar het gat in punten is te groot om de ploeg uit Nieuwerkerk nog te bedreigen. Snackbar De Vuurtoren is met de winst van 4-1 op Hotel van Oppen/Oassis opgeklommen naar de nummer drie en maak nog kans op promotie. Toren Boys had met de 17-1 winst op DDEZOM geen maat en centerpoint Fietsen won met 5-2 van Grenzeloos Kort.

Van Klinken Montage (zwarte shirts) won met 4-3 van CS Telecom IT

Van Heukelom Group (zwarte shirts) kan degradatie niet meer ontlopen na de 6-2 nederlaag tegen FC Kerkwerve/Oliegeultjes

 

Delen