CS Telecom IT verspeeld koppositie en Strandloper/Ginsterveld gevoelige nederlaag

Kees VerkerkeAlgemeen, Competitie

Er was een hoofdrol voor de koplopers met verrassende uitslagen bij de zaalvoetbalcompetitie ZieZaVo in Laco Sportcentrum. CS Telecom IT is de koppositie kwijt in de eerste klasse na een 3-3 gelijkspel tegen Stellaboys/De Banjaard. Stellaboys stond met twee minuten voor eindsignaal nog met 3-1 voor maar de laatste dertig seconden was het keeper Thijs Rombouts die met een hoge uitgooibal naar zijn Telecom speler Lars Holm gooide en vervolgens de gelijkmaker scoorde. De Strandloper/Ginsterveld leed een zeer gevoelig verlies tegen FC Kerkwerve/Oliegeultje met 1-7. Bloemensuper/Phone Repair had een superdag door de punten cadeau te krijgen omdat Grenzeloos/Kort niet kon spelen en een 5-0 winst kreeg en tevens koploper in de eerste klasse. Van Klinken Montage won met 2-0 van Stormachtig en Van Heukelom Group deelde de punten met AVSB/Schipper Accountant met 3-3.

In de 2e klasse kwam koploper FC Hanse Staalbouw niet verder danĀ  2-2 tegen het stugge Stellaboys/De Banjaard 2. Plan West klimt na een vierde plaats door in de laatste minuten de 3-2 winst te verdienen van Torenboys. AVSB/Jr vd Wekken won in de laatste fase van de wedstrijd alsnog met een ruime zege van 6-3 tegen Centerpoints Fietsen. Kokosmakronen en Hotel van Oppen/Oasis deelden de punten met einduitslag van 3-3