CS Telecom S.B neemt de koppositie in de eerste klasse zaalvoetbal

Kees VerkerkeAlgemeen

Het zaalvoetbalteam C.S Telecom S.B heeft met een 3-1 winst op Stella Boys de Banjaard de koppositie gepakt in de eerste klasse van ZieZaVo. In Laco-Sportcentrum was de ploeg van Corné Schilperoort de meest productieve ondanks dat verschillende schoten van Mats Willemse en Martin Quist meervoudig het houtwerk raakte. De Strandloper/Ginsterveld startte sterk tegen Van Klinken Montage door de eerste helft met 5-0 voorsprong af te sluiten. Van Klinken zette het offensief in en met nog vier minuten speeltijd toonde het scorebord een stand van 5-5. Maar in de laatste minuten was het Kevin Veerhoek die alsnog het winnende doelpunt scoorde (6-5).  Ook de wedstrijd AVSB Schipper Accountants tegen Intersport Zierikzee werd in de laatste minuut beslist. De ploeg uit Brouwershaven keek in de eerste helft tegen een 0-3 achterstand aan maar wist in de tweede helft de score op gelijke hoogte te brengen. Pas in de laatste vijftig seconden scoorde Robin van Mourik het winnende doelpunt voor de Brouwenaren (4-3). FC Kerkwerve/Oliegeultje won met 5-2 van De Heukelom Group.

In de tweede klasse was Grenzeloos Kort die de koppositie pakte ten koste  van Vleesboerderij Boot door in rechtstreeks duel te winnen met 3-2. De Strandloper/Ginsterveld 2 pakte de volle drie punten door tegen Stella Boys de Banjaard 2 in de laatste minuut de winnende goal te maken (4-3). Fietsoutlet Zeeland won met 6-3 van Toren Boys en De Koosmakronen had een simpele avond tegen DDEZOM (9-3). Een een aantrekkelijk duel tussen AVSB J.R van Wekken Transport en FC Hanse Staalbouw werden de punten verdeeld (5-5).

De Strandloper/Ginsterveld (rose shirt) gaf een 5-0 voorsprong weg maar in de laatste minuten was het Kevin Veerhoek die alsnog de winnende goal maakte tegen Van Klinken Montage