De Strandloper/Ginsterveld gaat voor de dubbel

Kees VerkerkeAlgemeen

Nadat De strandloper/Ginsterveld vorige week de kampioenstitel binnen sleepte, maakte ze op de laatste speeldag in de bekerronde korte metten met hun grootste concurrent CS Telecom&IT.  Een wedstrijd in de achtste finale die pas spannend werd in de laatste minuten toen keeper Pascal van der Maas bij een 3-2 stand drie schoten keerde van Telecom spelers Lars Holm en Freek Torensma. Het was CS Telecom die overigens zonder wissels speelde.

De Strandloper/Ginsterveld ontmoet nu in de kwart finale tweede klasser Fietsoulet Zeeland. AVSB Schipper Accountant won met 4-3 van het tweede team uit Brouwershaven AVSB jr vd Wekken Transport.

In de tweede klasse werd er nog een competitieronde gespeeld waar DDEZOM verrassend won met 3-1 van Toren Boys. De Strandloper Ginsterveld 2 had weinig tegenstand van Jeff Kapsalon (8-2) en Stella Boys/De Banjaard 2 won met 6-2 van AVSB jr vd Wekken die vanavond dus twee keer in actie kwam.

In de bekerronde probeerde Martijn van Grunsven een aanval af te slaan van De Strandloper/Ginsterveld speler Kevin Veerhoek (roze shirt)

Delen