De Strandloper/Ginsterveld krijg mazzel doelpunt van FC Hanse Staalbouw

Kees VerkerkeAlgemeen

FC Hanse Staalbouw speler Rick Slingerland baalt er nog van nadat hij de bal via zijn voet achter zijn eigen keeper zag verdwijnen in de laatste seconden van de wedstrijd. Het was voor De Strandloper/Ginsterveld een mazzel goal en won de wedstrijd met 4-5. FC Hanse Staalbouw speelde veel beter en stond met vijf minuten op de speelklok nog met 4-2 voor en miste zelfs daarna nog twee vrije kansen op open doel. De Strandloper had de keeper ingewisseld voor een speler en dat zorgde voor de uiteindelijke winst. Snackbar de Vuurtoren/Duinhouwer won overtuigend van Stellaboys/De Banjaard met 4-1 Ook FC Kerkwerve/Oliegeultje scoorde tegen Stormachtig in de laatste minuut de winnende goal (5-4). In de tweede klasse had koploper Van Heukelom Group het erg moeilijk tegen Stellaboys/De Banjaard 2 in de eerste helft. Maar halverwege de tweede helft scoorde ze achter elkaar en won met 6-1. Autobedrijf Oosterland won met 3-1 van Hotel van Oppen/Oasis en De Strandloper/Ginsterveld 2 walste over DDEZOM heen met 9-1.