De Strandloper/Ginsterveld krijg pas in de tweede helft Brouwershaven op de knieën

Kees VerkerkeAlgemeen

In de ZieZaVo zaalvoetbalcompetitie zorgde in de eerste klasse AVSB Schipper Accountants uit Brouwershaven voor stevige tegenstand aan koploper De Strandloper/Ginsterveld. Brutaal namen ze een 1-0 voorsprong en pas in de tweede helft kwam de ploeg uit Haamstede op stoom en won uiteindelijk met 2-6. Phone Repair Zeeland verspeelde punten tegen FC Kerkwerve/Oliegeultje voor de aansluiting met de koplopers (4-4). Van Heukelom Group zette verrassend Grenzeloos Kort met 7-3 aan de kant.

In de tweede klasse maakte de koploper Stormachtig geen fouten tegen Jeff Kapsalon ondanks dat ze de eerste helft tegen een 0-1 achterstand aankeken. In de tweede helft draaiden ze de score om in een 3-1 overwinning. Intersport Zierikzee kreeg een doelpunten rijk duel voorgeschoteld door DDEZOM met 10-0 te verslaan. AVSB Jr van der Wekken transport maakte de winnende goal tegen Vleesboerderij Boot met 5-4 en Kokosmakron verspeelde in de laatste deel van de wedstrijd de voorsprong tegen Torenboys wat uiteindelijk in een 3-3 eindigde. De Strandloper/Ginsterveld 2 scoorde het winnende doelpunt in de eerste minuut van de tweede helft tegen Stella Boys/De Banjaard 2 met 1-0.

Kokosmakron (groene shirts) zag de voorsprong van 3-1 veranderen naar 3-3 eindstand tegen Torenboys.

AVSB Schipper Accountants (witte shirt) nam brutaal een 1-0 voorsprong tegen de koploper De Strandloper/Ginsterveld.