Debutant Schipper Accountants ASVB start de zaalvoetbal competitie met winst

Kees VerkerkeAlgemeen

De eerste speeldag van de zaalvoetbalcompetitie ZieZaVo in Sportblok Zierikzee leverde al gelijk verrassende uitslagen in de drie verschillende klasses. In de eerste klasse won Van Klinken Montage met 4-2 van CS Telecom SB die zich heeft versterkt met Ray Kroon en Sven Heijboer. Stellaboys de Banjaard en FC Kerkwerve ’t Oliegeultje deelde de punten (1-1). De kampioen van vorig jaar, Van Oeveren ZSC’69, kreeg de punten cadeau omdat Van Heukelom group (voorheen Deco Home) niet voldoende spelers op de been kon krijgen (5-0).

In de 2eklasse A scoorde Grenzeloos Kort tegen Clerx Elektronicatechniek de meeste doelpunten (13-1). Het team heeft zich versterkt met Fabian Boekholt en Didi van Ham. Vleesboerderij Boot won met 5-1 van DDEZOM en Whizz Burger Renesse deelde de punten met Fietsoutlet Zeeland (3-3)

In de 2eklasse B toonde debutant Schipper Accountants ASVB haar kracht met een fikse 7-3 overwinning op Stellaboys de Banjaard 2 met een 7-3 winst. De Strandloper/Ginsterveld versterkt met Kevin Veerhoek won met 5-1 van Torenboys en FC Hanse Staalbouw trotseerde het aanvallende TZN met 5-2 nadat beide keepers in de wedstrijd een tijdstraf kregen wegens handsbal buiten keepers zone.

Debutant Schippers accountants ASVB (witte shirt) won het eerste duel van Stellaboys de Banjaard.

Delen