Delano Westerink schiet De Strandloper/Ginsterveld naar de volle winst

Kees VerkerkeAlgemeen

Voor Phone Repair Zeeland (zwarte shirts) waren de druiven zuur nadat in de laatste minuut door een doelpunt van Delano Westerink alsnog verloor.

.

Delano Westerink schiet De Strandloper/Ginsterveld in de laatste minuut naar de volle winst tegen Phone Repair Zeeland in de eerste klasse zaalvoetbal competitie ZieZaVo. De winst was niet vanzelfsprekend in een stevig pot voetbal waar de ruststand met doelpunten van Don van Vliet, Bilal Al Ashqar en Nathan van der Neut 2-1 op het scorebord bracht. Didi Ham zette het duel in de eerste minuut van de tweede helft weer gelijk op scherp met een fraai doelpunt (2-2) voor Phone Repair Zeeland. Tijdstraffen en fraaie reddingen van De Strandloper Bas Kooman zorgde mede er voor dat de winst meeging naar Westenschouwen. C.S Telecom IT had het moeilijk tegen AVSB Schipper Accountants met een 2-2 ruststand. Een strafschop in de tweede helft door een fikse sliding van de keeper zorgde Martijn van Grunsven voor een voorsprong en een fraai doelpunt van Corné Schilperoort brak de tegenstand van het team uit Brouwershaven wat uiteindelijk verloor met 6-3.  Grenzloos Kort won met 4-1 van FC Hanse Staalbouw en FC Kerkwerve/Oliegeultje deelde de punten met Stella Boys/De Banjaard (1-1).

In de tweede klasse maakte van de vier koplopers alleen De Strandloper/Ginsterveld een slechte avond door in Laco Sportcentrum. Stormachtig pakte de winst in de eindfase met 1-2. Intersport Zierikzee won overtuigend met 6-2 van Fietsoutlet Zeeland en AVSB-JR van der Wekken Transport blijft koploper met een 4-2 winst op Torenboys. Stellaboys/De Banjaard 2 won nipt met 4-3 van Kokosmakronen en DDEZOM verloor opnieuw. Vleesboerderij Boot was met 3-7 te sterk.

De Strandloper/Ginsterveld 2 verloor in de tweede klasse met 1-2 van Stormachtig.