Delano Westerink schiet Strandloper/Ginsterveld naar ruime overwinning

Kees VerkerkeAlgemeen

zaal 21 okt 4

Delano Westerink maakte het verschil in de topwedstrijd Strandloper/Ginsterveld tegen Stella Boys/’t Centrum met vier doelpunten. In de eerste klasse zaalvoetbal competitie ZieZaVo in Sportblok in Zierikzee was de speler uit de Westhoek aardig op schot. Met nog een doelpunt van Jules Bliek werd het uiteindelijk een 5-0 overwinning op de ploeg uit Zierikzee die slechts met één wissel speelde en de andere spelers geblesseerd op de reservebank zag zitten. IJtama maakte korte metten met Vivars.nl door een 4-2 overwinning. Van Oeveren/WIK degradeerde het incomplete ASZ tot een figurantenrol met een 11-3 overwinning. De spannendste partij in de eerste klasse kwam op naam van FC Hanse Staalbouw en Stella Boys/’ t Centrum. De beide ploegen deden niets voor elkaar onder en gezien het score verloop was het steeds stuivertje wisselen. Uiteindelijk won Stella Boys in de slotfase met twee knappe goals van Emiel Dorst en Bart van der Wouden: 6-4

zaal 21 okt 3

De strandlopers?Ginsterveld (blauwe shirt) staat zonder verliespunten op kop in de eerste klasse.

Faxe maak selfie van een 2-4 overwinning op Fiets Outlet Zeeland

zaal 21 okt 1

Het plezier straalde uit de ploeg nadat Faxe met 4-2 won van Fiets Outlet Zeeland in de 2e klasse. Hoewel de eindzege pas in de slotfase tot stand kwam was het een dik verdiende overwinning. Motorenboys weet weer wat winnen is hoewel de overwinning op de koploper Strandlopers/Ginsterveld 2 ook pas in de slotfase werd gerealiseerd met 4-3. Via Adviseurs had veel moeite met Spuiterij Elfrink maar de 7-4 overwinning leverde drie mooie punten op het klassement.

zaal 21 okt 2

Doorzettings vermogen gaf Faxe de overwinning. Luid riep een speler van Faxe: Tja onze naam is niet meer van deze tijd. We moeten email worden.

Delen