Eerste competitiehelft zaalvoetbal zorgt voor promotie en degradatie in de 2e klasse A en B

Kees VerkerkeAlgemeen

De laatste wedstrijden in de eerste competitiehelft ZieZaVo van de 2e klasse A en B zorgde voor promotie en degradatie. Verrassend werd Grenzeloos Kort de winterkampioen in de 2e klasse A door winst op Vleesboerderij Boot (0-5) en DDEZOM met 1-6. Intersport Zierikzee verloor met 1-2 van Clerx Elektrotechniek en zette het verlies wel weer om in winst tegen Whizzburger Renesse( 4-0). Fietsoutlet Zeeland won eerst vervolgens van Clerx (5-0) en streek de punten op bij Vleesboerderij Boot (5-0). In de tweede helft van de competitie mag nu Grenzeloos Kort, Intersport Zierikzee, Whizzburger Renesse, Clerx Elektrotechniek aangevuld uit de 2e klasse B met De Strandloper/Ginsterveld, TZN en FC Hanse Staalbouw gaan strijden om promotie naar de eerste klasse.

Beker voorronde

In de beker voorronde wedstrijden kwamen drie duels in actie. FC Kerkwerve/Oliegeultje, de kampioen van vorig seizoen, won gemakkelijk met 8-2 van Torenboys. Van Klinken Montage beker een ronde verder door 5-1 winst op Schippers AVSB en in een spannend duel trok De Strandloper/Ginsterveld aan het langste eind tegen Stella Boys/de Banjaard 2 met 7-5. Op woensdag 27 november komen de andere zaalvoetbal teams in actie voor de beker.

De Strandloper/Ginsterveld (witte shirts) won met 7-5 van Stella Boys/De Banjaard 2 in de bekerstrijd