FC Hanse Staalbouw kampioen 2e klasse ZieZaVo

Kees VerkerkeAlgemeen

FC Hanse Staalbouw is kampioen geworden in de 2e klasse zaalvoetbal ZieZaVo. Met nog twee wedstrijden te gaan is de ploeg uit Nieuwerkerk niet meer in te halen door Snakbar De Vuurtoren/Duinhouwer en AVSB v/d Wekken Transport. FC Hanse won metĀ  19-0 van DDEZOM. De ploeg promoveert ook naar de eerste klasse. In de eerste klasse is het kampioenschap voor Stellaboys/De Banjaard nog een week verwijderd na de 4-3 winst op De Strandloper/Ginsterveld. Het winnende doelpunt viel echter in de laatste seconden van de wedstrijd. De grootste rivaal Bloemensuper/Phone Repair laat het de laatste weken compleet liggen. Vorige week verloren ze met 0-6 van De Strandloper en nu kregen ze behoorlijk klop van CS Telecom IT met 2-8. Van Klinken montage speelde 5-5 tegen FC Kerkwerve/Oliegeultje.

In de tweede klasse nestel wel Snackbar De Vuurtoren/Duinhouwer zich op de tweede plaats met zicht op promotie na eenĀ  4-4 tegen Grenzeloos Kort. AVSB v/d Wekken verloor met 1-4 van Plan West en Stellaboys/De Banjaard 2 deelde de punten met Centerpoint Fietsen (3-3. Torenboys won met 3-2 van Hotel van Oppen/Oassis en de Strandloper/Ginsterveld 2 won met 2-1 van Koksmakronen.