FC Kerkwerve/Oliegeultje brengt De Strandloper/Ginsterveld een gevoelige nederlaag toe

Kees VerkerkeAlgemeen

In de eerste klasse zaalvoetbalcompetitie ZieZaVo heeft Tournier Installatietechniek de voorsprong op de nummer twee, Snackbar de Vuurtoren/Duinhouwer,  verder uitgebouwd. In het onderlinge duel won Tournier met 3-0. FC Kerkwerve/Oliegeultje bracht De Strandloper/Ginsterveld een gevoelige nederlaag toe met 8-1 winst.  Stellaboys/De Banjaard kroop door het oog van de naald tegen Hanse Staalbouw. Gaf een 4-2 voorsprong weg drie minuten voor het eindsignaal (4-4). Een minuut later wist Stellaboys toch nog te scoren maar bleef ontzettend spannend. Toen de keeper van Hanse Staalbouw mee ging voetballen was het open doel voor Stellaboys wat uiteindelijk won met 6-4.

In de tweede klasse was de nummer één, Plan West, tegen de nummer twee Van Heukelom Group een mooi duel. Uiteindel wisten de voetballers Van Heukelom drie keer te scoren en wisselde met de koppositie. Beide ploegen hebben uit zeven duels nu achttien punten maar Van Heukelom heeft een beter doelgemiddelde. I(n een spannende strijd tussen De Strandloper/Ginsterveld 2 en Grenzeloos Kort werden de punten verdeeld (4-4). Ook Stellaboys/De Banjaard 2 tegen Centerpoint Fietsen deelde de punten met 2-2 eindstand. Hotel van Oppen/Oasis won met 8-1 van DDEZOM en Autobedrijf Oosterland won nipt met 3-2 van ABSV Jr. vd Wekken transport.

Grenzeloos Kort (gele shirt) sleepte een punt uit het duel tegen De Strandloper/Ginsterveld 2